Cjelogodišnje Auto Gume

Prema klimi gume se dijele na ljetne, zimske i cjelogodišnje auto gume. Ovo je stranica za sve vas koji volite koristiti iste gume kroz cijelu godinu.

Cjelogodišnje auto gume i njihove prednosti i nedostaci:
Cjelogodišnje auto gume financijski su privlačne, jer se s njima možete voziti i po ljetu i po zimi, pa ne trebate kupovati još jedan set auto guma. Ipak, imajte na umu da cjelogodišnje auto gume nisu idealne niti za ljeto niti za zimu. One su pomalo premekane za ljeto i pretvrde za zimu. Jedan od problema koje sa sobom nose cjelogodišnje auto gume je taj što se ljeti nešto brže troše od ljetnih auto guma.

Oznaka cjelogodišnje auto gume:
Iako većina ljudi smatra da su samo cjelogodišnje auto gume označene oznakom M+S to nije točno. M+S u biti znači Mud + Snow = Blato + Snijeg. Cjelogodišnje auto gume označene su samo oznakom M+S, ali postoje i zimske auto gume koje pored M+S oznake imaju pahuljicu. Dobro pazite da se prilikom kupnje ne zabunite.

Da li se isplati kupovati cjelogodišnje auto gume ?
Cjelogodišnje auto gume koštat će vas jeftinije na početku, ali nećete njima ništa profitirati dugoročno. Kupite ih samo ako trenutačno niste pri novcu da biste kupili zimske i ljetne auto gume. Budući da nisu idealne niti za zimske, niti za ljetne uvjete, cjelogodišnje auto gume ne mogu vam niti jamčiti toliku sigurnost u vožnji. Osim toga, kao što smo već spomenuli, cjelogodišnje auto gume se i brže troše.

  
Važne stranice vezane uz cjelogodišnje auto gume:
- vrste auto guma
- ljetne auto gume
- zimske auto gume
- auto gume - naslovnica

1 komentari:

Kika kaže...

Da li je u cijenu autoguma uracunata i montaza?

Objavi komentar